Sa raman in urma sau sa ma adaptez vremurilor?

Aceasta este una dintre intrebarile pe care le-am auzit constat pe decursul acestei perioade.

Misiunea si biserica traieste vremuri foarte grele dupa cum bine stiti. De aceea am fost nevoit sa imi adaptez misiunea potrivit perioadei in care traim. Unul dintre versetele care m-au incurajat in aceasta perioada a fost „Pot totul in Hristos care ma intareste” Filipeni 4:13

Cum m-am adaptat?

  • Am inteles ca lumea se indreapta intr-o sfera online de aceea impreuna cu echipa de plantare din Craiova am accentuat misiunea in sfera virtuala. De aceea, in ultima perioada, impreuna cu altii, m-am implicat in editarea de video-uri si in postarea acestora pe contul de Youtobe al Bisericii. Am fost cumva unul dintre oamenii din spate in acest proiect care sper ca a atins oamenii.
  • Un alt fel in care am slujit a fost sa conduc oamenii in inchinare duminicile chiar si prin intermediul „facebook live”. Chiar daca  inchinarea nu e la fel ca atunci cand o multime de oameni este adunata impreuna si Il glorifica pe Dumnezeu, totusi am incercat sa slujesc oamenii si sa ii ajut sa se inchine Lui Dumnezeu.
  • Am participat la proiectele sociale ale bisericii. Am reusit cu mult efort si suport din partea voastra sa binecuvantam cu alimente peste 100 de familii si sa ajutam 4 spitale din Craiova cu materiale sanitare. (sapun lichid, masti, manusi, dezinfectanti)

Motive de rugaciune:

  • Va puteti ruga sa imi pot imparti bine timpul intre scoala si misiune. In ultima perioada am fost activ intre 10-12 ore pe zi dimineata la scoala si dupa-amiaza activand in misiunea bisericii.
  • Pentru toti oamenii care au auzit Cuvantul in ultima perioada sa aiba un raspuns pozitiv. Atat cei din mediul virtual cat si medicii si familiile care au fost binecuvantate.
  • Ca sa existe unitate in echipa in misiunea de plantare a „Bisericii Speranta Craiova”.
Distribuie