Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Viata personala și de familie

Lucrul cu oamenii nu este întotdeauna ușor, ci uneori este provocator. Pe de-o parte, lucrul împreuna cu alții scoate în anumite situații în evidența, egoismul tău și mentalitatea individualistă și chiar un spirit neiertător. In acest context îmi aduc aminte ce spune Domnul nostru: Și, când stați în picioare de vă rugați, să iertați orice aveți împotriva cuiva, pentru ca și Tatăl vostru, care este în ceruri, să vă ierte greșelile voastre. Marcu 11:25

Sunt anumite păcate sau simple neplăceri care îl poate face pe un credincios sa aibă ceva împotriva altei persoane si este nevoie să ierte. Dar, la fel de adevărat este că și credinciosul, oricare ar fi el, poate face lucruri greșite împotriva altora si are nevoie sa fie iertat.

De ce sa ierți? Pentru că și tu ai nevoie de iertare!

Aceasta iertare nu este iertarea juridica pe care credinciosul o poate obține  la convertire prin pocăința si credința in Domnul Isus ci, pentru refacerea părtășie care poate fi întreruptă atunci când avem un spirit neiertător. Ne-am propus ca familie, ca in fiecare seara sa citim si sa ne rugam împreună pentru a fi expuși constant Cuvântului si rugăciunii pentru a avea parte de creștere spirituala si corectura atunci când este nevoie.

Rugați-vă pentru noi, pentru copiii noștri, ca Dumnezeu să ne dea har si o cunoaștere mai profunda a cine este El. Nu o cunoaștere informațională si transformatoare!

Viața de lucrare, biserica si misiune

In luna aceasta, am inițiat mai multe evenimente in diferite puncte de misiune ale bisericii noastre. In cadrul acestor evenimente, atât copiii, cat și adulții au fost expuși Cuvântului Lui Dumnezeu. Oamenii ascultă Cuvântul, însă știm că nu este suficienta doar o ascultare fără o împlinire a Cuvântului. Ne rugam ca Domnul sa le deschidă inima si sa-i ajute sa creadă si sa se pocăiască, iar noi sa predicam Evanghelia tuturora in speranța ca Evanghelia va aduce credința in inima lor.

Cu ocazia sărbătorilor din aceasta luna, am vizita multe familii atât din orașul Drăgănești cat si din satele unde avem puncte de misiune. Familii care vin din context ortodox, care si-au deschis casa pentru a ne primi sa audă Evanghelia prin intermediul colindelor. Oamenii au fost mișcați, unii pana la lacrimi, alții au fost  impresionați, arătând lucrul acesta prin cuvinte de apreciere. Ne rugam ca Domnul sa lucreze in inima lor. Le-am oferit tuturora celor pe care i-am vizita și un calendar creștin si speram sa dezvoltam relațiile cu ei pentru a-i îndruma spre Hristos.

De asemenea am organizat in biserica un eveniment cu copiii. Evenimentele au fost atât in Drăgănești, cat si in punctele de misiune ale bisericii noastre. Au participat mulți copii si credem ca impactul evenimentului  a fost si la nivelul familiilor lor. Rugați-vă pentru copiii și pentru părinții lor ca Domnul sa le schimbe inima si sa se întoarcă la El.

De asemenea, am fost implicați si in ajutorarea unor familii nevoiașe. Este trist să vezi oameni in asemenea condiții fizice, dar trist este sa vezi si condiția spirituala in care sunt. Este vorba despre  o familie care nu au nici un venit si trăiesc din mila vecinilor. Soțul este bolnav iar ea nu are unde sa lucreze. Au 4 copii din care 2 fete au plecat de acasă si mai au doi copii care locuiesc cu ei. Soția mai vine câteodată la biserica noastre din Stoenești. Rugați-vă pentru ei si pentru alți oameni care sunt in nevoi, in mod special in aceasta perioada de iarna când au nevoi de lemne de foc si mâncare.

In biserica locala am organizat o serie de predici specifice sărbătorii acestei luni, intitulate ”In așteptarea Împăratului”. Ne-am bucurat să vedem că oamenii au fost atinși de Cuvânt care a adus cunoaștere si cercetare. Rugați-vă în continuare pentru noi.

Motive de rugăciune

Rugați-vă pentru familiile de misionari, sa fie pasionați de predicarea Evangheliei iar familiile lor sa fie păzite in trup si suflet de tot felul de atacuri spirituale si de boli.

Rugați-vă pentru a obtine autorizatia de functionare de la pompieri pentru cladirea bisericii.

Rugați-vă pentru părinții si copiii care au auzit Evanghelia.

Rugați-vă pentru credincioși, să fie gata sa mărturisească altora despre Domnul Isus.

Mulțumim pentru că sunteți alături de noi!

Distribuie