February 28, 2023

Slujire Perieți – Feb 2023

Harul, pacea și binecuvântarea Tatălui ceresc să ne călăuzească și în acest an, să fim împreună glasul, picioarele și ochii Domnului.

Au trecut sărbătorile, au trecut colindătorii și Îi mulțumim Domnului. Noi am rămas aici, să le ascultăm descurajarea și frica zilei de mâine, să le fim încurajare, arătând spre Domnul de unde ne vine izbăvire, spunându-le atât copiilor cât și părinților că Dumnezeu ne iubește necondiționat.

Am auzit și am văzut cu ochii mei situația unei persoane, care spunea: “Mai am un colț de pâine și câteva așchii pe care le-am strâns dintr-un loc unde s-au spart lemne, și apoi nu știu ce voi face.”

Fiind zilnic în mijlocul comunității, nu am putut trece să nu observ nevoia unui copil foarte drag sufletului meu, care aproape zilnic după școală purta în picioare papuci de gumă. I-am spus următorul lucru: “Crede și caută-L pe Domnul, ai încredere în Dumnezeu” (Evrei 11:1).

Domnul, în dragostea și credincioșia Lui, îi binecuvântează pe fiecare după nevoile lor.

Împreună putem să ne bucurăm de biruință, pentru că noi suntem împreună lucrători cu Dumnezeu, și fiecare dintre noi să fie găsit vrednic în lucrul încredințat lui, Amin!

  1. Rugați-vă pentru toți cei care sunt expuși la Cuvânt să fie cercetați și mântuiți.
  2. Rugați-vă ca prin mila și harul Domnului să avem un botez nou testamentar.
  3. Rugați-vă și pentru noi ca familie să putem face față provocărilor, să ne poarte Domnul de grijă în fiecare domeniu al vieții de zi cu zi.
Distribuie