January 29, 2020

SPERANȚĂ IN DEZNĂDEJDE

SPERANȚĂ IN DEZNĂDEJDE

Pace!
Îi mulțumim Lui Dumnezeu pentru purtarea de grijă și de această dată. În această lună am reușit să aducem bucurie în inimile mai multor persoane. Una dintre aceste persoane este o femeie văduvă în vârstă de 70 de ani pe care am putut-o ajuta cu lemne de foc. Această femeie se numește Paula, nu are pensie, trăiește din ajutor social și foarte rar este ajutată de cei doi copii pe care îi are. Copiii sunt căsătoriți și își aduc aminte rar de mama lor rămasă de acum singură.

Ne-am gândit la tanti Paula pentru că îi cunoaștem foarte bine situația cu care se confruntă și știam că nu are posibilitatea de a-și cumpăra lemne. În plus, de un an de zile a devenit una dintre surorile noastre în Domnul și a fost o bucurie foarte mare să o putem susține și din acest punct de vedere. 

O altă familie căreia i-am putut oferi sprijinul, este văduvă de aproximativ două luni. O familie căreia noi îi suntem aproape de mai mult timp datorită neajunsurilor cu care se confruntă. Acestă văduvă se numește Flori și are doi copii, pe Mihai și Adrian. Nu le-am spus nimic înainte de a ajunge la ei. Am vrut să le fac o surpriză.  Au fost extrem de bucuroși. Tanti Florii mi-a zis că mai aveau lemne de foc pentru două, trei zile și era destul de ingrijorata în privința această. În urma pierderi tatalui lor, Mihai și Adrian au suferit mult și chiar și acum de fiecare dată când mă întâlnesc cu ei, nu ezită să-mi vorbească despre tatăl lor. Mihai are paisprezece ani, iar Adrian zece, o vârstă destul de fragedă pentru a se confrunta cu o pierdere de acest gen.
Sunt sigur că nu le este ușor să facă față durerii provocate de decesul tatălui lor, iar din acest motiv încercăm să le fim și  mai mult aproape. Vă rog frumos să vă rugați pentru această familie și rugați-vă și pentru noi, să știm cum să le vorbim și cum să le fim aproape, astfel  încât aceștia să cunoască și să accepte dragostea Lui Dumnezeu. 

Fiți binecuvântati!

Distribuie