Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Caci noi suntem lucrarea Lui si am fost ziditi in Hristos Isus pentru faptele bune pe care Le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte, ca sa umblam in ele. Efes.2.10


Avem bucuria sa impartasim din lucrarea din zona de misiune pe care ne-a încredințat-o Domnul.
Prin intalnirile noastre de duminica dimineața, in casa de rugaciune din Stoenesti, avem posibilitatea de a-L descoperi pe Dumnezeul Bibliei si planul Lui cu privire la om.

In localitatea Pestra continuam proiectul de ucenicie, o data pe saptamana, vizitam grupul si incurajam la o relatie buna cu Domnul si cu oamenii si vrem sa consolidam credinta credinciosilor prin studiu si rugaciune.

Ducem Vestea cea Buna mai departe prin evanghelizare de strada si prin harul lui Dumnezeu vrem ca toti oamenii din zona noastra de misiune sa cunoasca tot planul lui Dumnezeu cu privire la om. In acest timp de evanghelizare pe strada, au fost oameni care au inteles ca viata traita fara Dumnezeu este fara folos si au nevoie sa=- primeasca pe Domnul in viata lor.

In aceasta perioada am daruit alimente unor familii si persoane in varsta pe care le-am vizitat care nu au o situatie prea buna. Folosim aceasta oportunitate pentru a impartasi Vestea Buna a lui Dumnezeu.

Va indemnam sa ne sustineti in rugaciune cu urmatoarele motive:

  • consolidarea echipei din zona noastra de misiune
  • cei convertiti sa fie o marturie pentru ceilalti
  • cei care aud Evanghelia, sa fie cercetati si sa-L primeasca pe Domnul in vietile lor

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/YFyBbfZaJzMuPiXk9″ number-photos=”10″ number-photos-per-row=”3″ cache-interval=”0″]

Distribuie