November 22, 2017

Stoenesti Oct 2017

Binecuvantati pe Domnul si nu uita nicu una din binefacerile Lui….
Un motiv de multumire si lauda la adresa lui Dumnezeu este ca El lucreaza cu credinciosie in viata noastra si in viata oamenilor din comunitate. De mult ori lucreaza intr-un mod si in timp diferit de al nostru. Dar suntem incredintati ca El lucreaza.

Un raspuns la rugacunile noastre este Cristi. Cristi este un tanar din comunitatea noastra, din Stoenesti, care prima data s-a apropiat de noi, mai bine zis de mine acum aproximativ 5 ani. In urma unei probleme cu prietena lui din acel timp, actuala lui sotie, a venit la mine sa imi ceara sfaturi, lucru care m-a uimit caci nu l-am vazut vreodata, mai ales ca el era in contextul ortodox si venea sa imi cear sfaturi mie “un pocait”. De atunci ne-am imprietenit si el a inceput sa mai vina din cand in cand la biserica. Apoi s-a casatorit cu prietena lui iar dupa aceea, impreuna cu mama soacra si sotia lui a inceput sa vina mai des la biserica.
Noi ne-am rugat pentru ei ca familie si ca indivizi in parte, i-am vizitat si le-am vorbit despre Isus Hristos de multe ori.

Acum doua saptamani pe cand fratele Ilie Contiu, care ne viziteaza lunar in vederea evanghelizarii pe strada si in case, era la noi, Cristi ne-a sunat si ne-a rugat sa il vizitam caci doreste sa vorbeasca cu noi. Am mers si spre bucuria noastra Cristi a spus ca vrea sa se apropie de Dumnezeu caci el singur nu mai poate. Nu au fost promisiuni facute din partea lui, dar ne-am rugat impreuna si el s-a rugat Domnului personal. Ne rugam in continuare ca lastarul ce a pornit sa creasca din inima lui catre nasterea din nou, sa creasca si sa aiba loc in viata lui schimbarea reala si totala si impreuna cu sotia lui sa Il caute si sa Il aleaga pe Domnul Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal.

Ne rugam sa aiba putere sa infrunte provocarile care stim ca vor veni. Cristi e constient de acest lucru, mai ales de provocarile ce vor veni din partea familiei lui. Domnul e credincios si va lucra. Amin!

Odata cu toamna si noul an scolar incepe si anul grupelor de studiu saptamanal. Ne intalnim pe grupe de studiu si alegem subiecte pe care le discutam. Privim in Cuvant pentru a invata si pentru a creste spiritual. Anul acesta am inceput sa studiem cartea Crestinul Impaciuitor, Ken Sande. Ne rugam sa invatam lucruri importante si pretioase din carte si din Cuvant pentru a avea parte de crestere si sfintire in viata noastra de credinta. Dupa cum am mentionat mai sus si in luna aceasta fratele Ilie Contiu a venit in zona pentru slujba sa de evanghelist. Am mers in vizite si pe strada vorbind cu oamenii despre dragostea Domnului pentru ei, insa a ajutat in Stoenesti si la lucru administrativ, slujire de la care nu se da inapoi niciodata.
Ne rugam ca Domnul sa il tina sanatos si in putere sa poata veni in continuare. Insa ne rugam si pentru mai multi lucratori sa vina in zona noastra pentru a acoperi cat mai mult zona aceasta cu Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos.

Continuam sa intretinem lucrarea Domnului, intarind credinta fratilor si ajutandu-i sa creasca in asemanare cu Domnul, dar in acelasi timp ne extindem, deschizand alte puncte de misiune cum ar fi in Judetul Dolj, Valcea si Gorj. In fiecare Vineri ne intalnim ca echipa misionara si pe langa faptul ca ne incurajam reciproc, invatam sa administram lucrarea din zona aceasta intr-un mod care sa Il onoreaze pe Domnul asigurandu-ne ca fiecare misionar este aliniat viziunii bisericii locale.

In fiecare joi ne intalnim un grup de frati si invatam predicarea expozitiva. Credem ca doar predicarea Cuvantului poate aduce mantuire de aceea ne straduim sa invatam sa predicam biblic.

Continuati sa va rugati pentru oamenii de aici sa fie mantuiti toti care au auzit Evanghelia si cei care au crezut sa ramana statornici pe cale si sa creasca in cunoasterea Domnului.

Rugati-va pentru noi ca si familie! In ultima perioada am avut provocari destul de mari in ce priveste starea fizica. Continuati sa va rugati pentru noi si sanatatea noastra!
Multumim ca sunteti alaturi de noi! Fiti binecuvantati!

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/stoenesti” background=”#509b97″ size=”4″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Inapoi la pagina Stoenesti[/su_button]

Distribuie