November 5, 2020

Stoenesti – Octombrie 2020

Rugaciune si Multumire

Multumim Lui Dumnezeu pentru bunatatea Lui care se arata fata de noi in fiecare zi!
Multumim pentru ca ne a cautat pe noi, cei pierduti in pacatele noastre. Am fost gasiti si acum suntem ai Lui.
Ne bucuram de iertarea oferita si de o perspectiva care trece dincolo de viata aceasta pamanteasca.
Chiar si in viata aceasta, macar ca avem parte de suferinta, impotriviri si provocari, ne uitam cu speranta la ziua care va veni, cand suferinta, pacatul si raul vor fi de domeniul trecutului. Atunci imparatia Lui Dumnezeu va fi definitivata, iar noi vom fi glorificati si vom fi pentru totdeauna cu Domnul. Dar pana atunci avem o misiune de implinit, aceea de face cunoscuta Evanghelia si altor oameni. Ei s-o creada, sa creada si sa fie mantuiti.

Misiune

Luna aceasta, prin Harul Domnului, Evanghelia a fost propovaduita atat pe strada cat si in biserica. Inca o data, oameni din diferite localitati au avut ocazia sa auda despre Isus si Vestea Buna a iertarii de pacate.

Am intalnit un om intr-o parcare ce m-a rugat sa-l ajut sa-i porneasca masina. Avea nevoie de curent de la alta baterie. Dupa ce am rezolvat problema si masina i-a pornit, l-am intrebat daca a fost o coincidenta faptul ca m-am intalnit cu el si l-am ajutat sa porneasca masina. El mi- a spus ca nici vorba de coincidenta, ci Dumnezeu a facut posibil sa ma intalnesc cu el sa-l ajut si bineinteles sa-i spun ca are nevoie de pocainta.
Am avut ocazia sa-i impartasesc Evanghelia si pare ca omul a inteles. Rugati-va pentru el!

De asemenea, m-am intalnit cu o veche cunostiinta si i-a parut asa de bine ca ne-am intalnit si a inceput sa-mi spuna ca nu are pe nimeni cu cine sa vorbeasca, ca se simte singur, ca are nevoie de Dumnezeu si ca intelege ca trebuie sa faca o schimbare in viata lui. Rugati-va si pentru acest om, ca Domnul Isus sa-i deschida inima pentru Evanghelie.

De asemenea, am avut ocazia sa predau cursul de predicare expozitiva unui grup de tineri.

Social

Copiilor de la scoala primara din Localitatea Stoenesti li s-au oferit tricouri si bluze. Lucrul acesta, nu numai ca implineste nevoia copilului, dar aduce o buna marturie in comunitatea noastra despre ce inseamna sa fi un crestin.

Biserica

Duminica dimineata, continuam intalnirile de la Casa Domnului din Stoenesti si ne bucuram de aceste intalniri chiar daca sunt mai restrictive din cauza virusului.

Ne am bucurat si de oportunitatea de a avea ziua multumirii in biserica. I-am multumit Domnului pentru viata si sanatate, pentru mancare si purtarea de grija dar mai ales pentru Fiul Sau Isus Hristos care si-a dat viata pentru noi, facandu-ne copiii Sai.

Va multumim pentru ca sunteti parte a acestei lucrari!

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/RcbvtiuyRNG1Pd2R6″ number-photos=”10″ number-photos-per-row=”3″ cache-interval=”0″]

Distribuie