October 7, 2020

Stoenesti – Septembrie 2020

Ii dam slava Domnului pentru bunatatea Lui

Recunoastem harul si bunatatea Lui Dumnezeu care se arata fata de noi in fiecare zi. Ne-am gandit zilele acestea ca atatia frati de-ai nostri s-au inbolnavit de acest virus si unii chiar au murit lasand in urma lor familii si prieteni intristati.
Ii multumim Domnului ca El ne-a pazit pana acum si putem continua slujirea. De asemenea multi oameni in perioada aceasta grea au ramas fara locuri de munca, fara un venit si nu putem sa nu ne smerim si sa fim multumitori ca noi avem mancare, haine, un acoperis deasupra capului. Ii dam slava Domnului pentru bunatatea Lui!

Prin Harul Lui suntem aici si dorinta noastra este sa predicam Evanghelia fie ca este in biserica, pe strada, pe marginea drumurior si oriunde sunt oameni dornici sa auda Evanghelia aducatoare de credinta.
Deasemenea, ne rugam pentru copiii nostrii, sa inteleaga ca si ei trebuie sa plateasca pretul chemarii la predicarea Evangheliei. I-am auzit spunand de multe ori: ”Tati, dar suntem obositi” atunci cand trebuia sa mergem la un grup de casa pentru rugaciune sau trebuie sa respecte anumite restrictii legate de prieteniile lor sau de modul in care se imbraca.
Dorim sa fim o recomandare buna pentru Evanghelie, asfel ca nimeni sa nu se poticneasca ci S-o creada atunci cand O aud.

Aspecte din lucrare

Prin Harul Domnului si luna aceasta am continuat sa vestim Evanghelia. Marti suntem la Berindei si Pestra iar miercuri la Stoenesti si Gostavatu. Ne rugam pentru rod – Samanta cea Buna nu se va intoarce fara rod. Ne rugam ca acolo unde a cazut sa aduca rod. Am avut ocazia ca sa predicam pe strada la un grup de oameni care ascultau cu interes cuvintele Domnului.
O femeie din grup este sora noastra si a fost bucuroasa ca si vecinii ei au auzit despre Domnul.

Ne dorim ca fiecare membru sa fie echipat in a duce Evanghelia in contextul in care traieste. Asa ca, inainte de a merge pe strada in evanghelizare, aveam 30 de minute de echipare, timp in care invatam cum sa prezentam Evanghelia celor pierduti
Perioada aceasta de criza epidemiologica a adus si multe nevoi in vietile oamenilor. Multi au ramas fara locuri de munca, cu datorii multe si in imposibilitatea de a merge in afara tarii pentru a muncii. Noi incercam sa venim in ajutorul lor cu haine, alimente, medicamente si alte nevoi specifice

Familia din imagine este una din familiile in nevoi. Au constant nevoie de lape praf pentru fetita lor de numai 5 luni.
Vin cateodata la biserica si stim despre ei ca locuiesc intr-o saracie crunta. Tatal fetitei este inchis iar mama nu lucreaza nicaieri. Rugati va pentru ei, pentru nevoiele lor fizice dar si pentru sufletele lor.

Continuam sa ne rugam pentru ucenicizarea celor convertiti si, in sensul acesta, marti avem zi de ucenicizare a credinciosilor din Pestra si Gostavatu. De asemenea, ne rugam pentru implinirea nevoilor fizice ale oamenilor din aceste localitati. In momentul de fata avem 7 famiii care beneficieaza lunar de un pachet cu alimente

Va multumim pentru rugaciune si sustinere!

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/Dixi45Rr9YcpTSvV7″ number-photos=”10″ number-photos-per-row=”2″ cache-interval=”0″]

Distribuie