January 19, 2021

Un Oraș, două contexte

Cum pot două evenimente de Craciun în aceeași zi și același oraș, să fie așa de diferite, dar tot la fel?

Primul eveniment a fost liniștit și ordonat. Veronica și cu mine am învățat două cântece de Crăciun în clubul nostru de engleză și am invitat părinții să-i audă pe copiii cântând. Când un părinte a sunat sa zica ca o sa intarzie, toti ceilalti parintii au acceptat sa astepte. Noi am folosit timpul acela sa vorbim despre adevăratul sens al Crăciunului.Copiii au cântat foarte frumos, și părinții au fost foarte fericiți. Copiii erau foarte emotionati sa primeasca cadourile care le-am pregatit pentru ei, datorită unei donații recente. Și totuși, au așteptat cu răbdare sa le primească. Am putut sa vedem că am câștigat încrederea lor.

Mai tarziu in aceeasi zi, am luat parte la un alt eveniment unde am putut distribui pachete în Craiova la o comunitate de rromi in Nisipuri, unde Veronica si eu tinem programe pentru copiii. Dar, cand voluntarii au adus pachetele, adulti si copiii s-au inghesuit, incercand sa ia pachetele inaintea randului lor, si nimeni nu a ascultat directii. La un moment dat, mi-a fost frica ca oamenii o sa ‘e calcati! Oamenii strigau, suparati cand nu mai erau pachetele.

Am fost uimita de diferintele intre cele doua evenimente. Dar toti oameni la amandoua evenimente au avut doua lucruri in comun: amandoua grupuri sunt iubite de Dumnezeu, si amandoua au o nevoie disperata de El. Chiar daca, parintii si copiii din primul grup s-ar ‘ putut comporta mai bine in exterior, fara credinta mantuitoare in Hristos, ei sunt la fel de pierduti ca cei din multimea furioasa si strigatoare. Si Dumnezeu iubeste oamenii din amandoua grupurile la fel. Ei au nevoie de Isus, de la fata mica cu fata murdara purtand un halat de baie in frig, la copilul bine ingrijit in clubul de engleza, care a declarat ca niciodata nu a pacatuit. Va multumesc pentru rugaciunile voastre si sustinere! Dumnezeu sa va binecuvanteze din belsug!

In dragostea Lui minunata, Laura Hansen

[simple_google_photos_grid album-url=”#” number-photos=”10″ number-photos-per-row=”3″ cache-interval=”0″]

Distribuie