June 1, 2017

Mai 2017 Costea Raul

“Mergeți și predicati Evanghelia la orice faptura”. Marcu 16:15

Aceasta este o porunca data de Domnul Isus, o porunca care am aplicat-o si in cadrul proiectului  Un Nou Testament pentru fiecare casa.
Craiova, un oraș de peste 300.000 de locuitori este locul unde am dat la câteva sute de case cate un Nou Testament și am avut câteva discuții de prezentare a Evangheliei. Spre exemplu, o familie care s-a arătat respingatoare la început, in timpul conversatiei si-a schimbat atitudinea si a invitat grupul de tineri in casa. Dupa ce le-a aratat casa si au discutat mai multe subiecte, tinerii au avut ocazia de a prezenta Evanghelia intr-un mod relevant.

Rugați-va pentru aceasta familie de intelectuali care sunt gata de a primi vizite de acest fel si cu alta ocazie. Numele lor sunt Nelu si Maria.

De asemenea, as dori sa va informez despre lucrarea Duhului Sfant care este in Valcea. La inceputul lunii, impreuna cu un grup din Biserica Speranta, am vizitat o biserica din orasul Valcea. Am predicat in acea dimineata si apoi m-am intalnit cu o parte din comitetul bisericii. Am avut discutii legate de lucrarea misionara din Valcea. Inca nu aveam o viziune clara cu privire la Valcea, insa dupa intalnire am realizat ca este nevoie de multa rugaciune inainte ca sa facem pasi in a ne implica in Valcea.

Va multumesc pentru credinciosia cu care purtati lucrarea noastra in rugaciune si pentru felul in care ma incurajati! Suntem entuziasmati de lucrarea pe care o face Dumnezeu in Valcea, dar si pentru felul in care ne sprijiniti in fiecare luna.

Distribuie