Sfetcu Florin

Misionar beciu

Mă numesc Sfetcu Florin Iulian si sunt misionarul Bisericii Speranta din Draganesti Olt.

Sunt căsătorit cu Tester Sfetcu Alina și împreună avem patru copii; Luca, Lois, Debora și Emima. M-am născut într -o familie de creștini ortodocși nepracticanti și pe când aveam doar nouă ani părinții mei s-au despărțit.

Eu și fratele meu, am fost dați prin hotărâre judecătorească mamei care după un timp s-a recăsătorit cu o persoană care nu ne-a agreat sub nici o formă. În plus, era și un bețivan notoriu.

La 15 ani a trebuit să plec de acasă pentru că nu mai puteam suporta felul în care eram tratat. A trebuit să-mi câștig existența muncind pe unde găseam de lucru.

Până la vârsta de 25 de ani, am locuit la părinții mamei mele care au fost totul pentru mine. Pe 14 septembrie 2000 am plecat în Italia pentru un trai mai bun, dar Cel sub ale cărui priviri am fost din totdeauna, avea un plan mult mai bun decât cel la care mă gândeam eu.

În acest fel, în anul 2005 în luna octombrie, Dumnezeu mi-a atins inima și astfel L-am primit pe Domnul Isus Cristos ca Domn și Mantuitor.

În anul 2016 Dumnezeu m-a călăuzit și m-a chemat să lucrez pentru Împărăția Lui ca misionar. Am studiat timp de patru ani Colegiul Biblic Est European. În Biserica Maranata din Roma (Italia ), unde a avut loc și convertirea mea la Domnul, am făcut parte dintr-o echipă de evanghelizare care evangheliza pe stradă și organiza evenimente evanghelice.

În luna august a anului 2016 am plecat din Italia împreună cu familia și ne-am mutat în România iar din luna septembrie a anului 2016 am început să ne implicăm în lucrarea de misiune din comuna Beciu, județul Teleorman.

Despre lucrare

Comuna Beciu are aproximativ 1500 de locuitori, majoritatea creștini ortodocși nepracticanti.

Viziune

Locuitorii din comuna Beciu să facă parte dintr-o comunitate de creștini după chipul Lui Dumnezeu, care să ducă Vestea Bună a Evangheliei Lui Isus Cristos din Beciu, până la marginile pamantului. (Mat.28:19-20)

Scopul

Sa plantam o biserica care să aibă maturitatea de a duce Speranța Lui Isus Cristos până la marginile pământului.

Obiective

Formarea unei echipe cu proiecte vizibile, asigurarea protecției spirituale prin rugăciune, mântuirea oamenilor prin expunerea la Evanghelie, arătarea dragostei Lui Dumnezeu prin implicare socială și spirituală. 

Misiune

Ne dorim sa implinim noile spirituale și materiale ale oamenilor din comuna Beciu și de pretutindeni.

Strategie 3P

  1. Prin slujirea credinciosilor/oameni (echipei pe termen scurt, misionari)
  2. Proiecte (evanghelice, relaționale, sociale)
  3. Parteneri (biserici,organizații misionare) ce au valori creștine biblice.

Activitati misionare:

Evanghelizare de la om la om, vizite la domiciliu, lucrarea cu copiii, evenimente evanghelice.

Oportunități de implicare

  • Vizite pe termen scurt și lung
  • Adoptarea unui proiect
  • Implicarea în recrutarea de noi slujitori
  • Susținere prin rugăciune sau sprijin financiar.

Proiecte

Program Copii

Slujire Socială

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Misune Teleorman

Misune Olt

Misune Dolj

Tel. +40 785 334 470
Email : fl.sfetcu@gmail.com