Beciu Aprilie 2018

Ne bucuram și Ii mulțumim Lui Dumnezeu pentru acest anotimp minunat, primavara. De fapt toate anotimpurile sunt frumoase, dar pentru mine, primăvara este anotimpul preferat pentru că toată natura se trezeste la viață.

Mă gândesc că noi misionarii trebuie să fim pentru cei care nu cunosc Evanghelia la fel ca primavara, speciali, purtători de căldură, de adevăr, de speranță.

În această perioadă am trăit multe experiențe plăcute, am văzut oamenii plângand atunci când Duhul Lui Dumnezeu i-a cercetat și i-a facut constienti de realitatea în care trăiesc.

Ne-am bucurat să îi vedem fericiți pe cei care,prin harul  Domnului, i-am putut ajuta cu alimente, haine și spiritual. Am văzut mâna Lui Dumnezeu la lucru, pentru că este mare har să îi vezi pe oameni că îți acorda din timpul lor și că sunt interesati de adevăr.

Am reînceput lucrarea cu copiii și îi suntem recunoscatori Lui Dumnezeu pentru acest frumos început. De obicei vin 23-24 de copii și inițial am pregătit 27 de scaune. Spre marea noastră bucurie, am fost nevoiti să scoate toate cele 40 de scaune.

Ne-am dat seama că nici acestea nu sunt suficiente, astfel a trebuit să facem o bancuta pentru cei ramasi in picioare.

Dumnezeu să fie glorificat pentru fiecare binecuvântare!

Vă mulțumim pentru susținerea în rugăciune și vă rog ca sa în continuare să faceti lucrul acesta.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Poze slujire
Distribuie