Copiii fac parte din planul creator al lui Dumnezeu

Lăsaţi copilașii să vină la Mine și nu-i opriţi, căci Împărăţia lui Dumnezeu este a unora ca ei.

Oriunde merg, văd mâinile lui Dumnezeu mișcând inimile copiilor Săi! La Clubul engleză este uimitor să vezi copiii învățând din ce în ce mai multe despre Isus, în timp ce învață engleza. Sunt elevi foarte buni și chiar lucrează acasă pentru a se pregăti pentru cursuri. Vă rugăm să vă rugați Domnului nostru, să călăuzească inimile și să crească semințele care au fost plantate în timpul acestor clase. Copiii sunt viitorul nostru și cred că viitorul nostru este foarte luminos!

Lecțiile noastre de chitară se încheie cu prima generație. Au învățat elementele de bază și sunt foarte încurajată că mulți participanti au potential si vor sa continue aceste cursuri pe viitor. Vom avea o ceremonie de absolvire in luna Aprilie și vom începe o nouă clasă tot în luna Aprilie. Vă rugăm să vă rugați ca Domnul nostru să-i aducă în continuare pe cei care El i-a ales să îi aducă în Împărăția Sa! Dar în mod special vă cer să vă rugați pentru o tânără . Ea a participat la fiecare curs de engleză și de chitară! Este foarte inteligentă și participă la fiecare clasă. Mă simt condusă să lucrez mai mult cu ea în viitor pe măsură ce mă conduce Domnul nostru. Rugați-vă ca munca mea cu ea să o apropie de o relație cu Isus și să crească în cunoașterea Domnului nostru.

Sunt foarte încântată să lucrez cu YWAM – in Craiova și să asist la programul lor de lectură pentru copii mici. Asist la predarea orelor si organizarea activităților biblice. Aceasta este o modalitate excelentă pentru noi de a dezvolta o relație cu mai mulți copii și de a-i apropia de cunoașterea Domnului nostru! Rugați-vă pentru această colaborare!

Sunt atât de binecuvântată că Domnul nostru ne-a chemat împreună să slujim pentru Împărăția Lui!

In Cristos, Veronica

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/zsGPoXD9GG4SuN5t8″ number-photos=”4″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie