March 9, 2019

Coteana Februarie 2019

Coteana Februarie 2019

Mar 9, 2019Din slujire, Ilies

Luna aceasta, prin Harul Domnului, am participat la scoala de iarna a misionarilor in Selimbar, unde am avut un timp binecuvantat in care am putut impartasi cu ceilalti misionari experientele si felul cum Dumnezeu lucreaza in Coteana.
Am fost, in acelasi timp, incurajati de felul in care Dumnezeu lucreaza si in alte parti ale tarii.

Multumim lui Dumnezeu pentru acest timp deoarece am avut ocazia sa petrecem mai mult timp in partasie si ne-am reintors cu forte proaspete.

Un alt lucru pentru care suntem multumitori, este ca am avut ocazia de a merge cu cativa adolescenti din Coteana la o intalnire de tineret in Draganesti-Olt si acestia au avut posibilitatea sa invete despre cum Il pot avea ca prieten pe Isus.

Rugati-va ca Dumnezeu sa se atinga de inimile lor si acestia sa si-L doreasca pe Isus.

Dumnezeu ne-a dat vreme frumoasa luna aceasta si am putut merge in evanghelizare pe strada, impartind Noi Testamente si avand posibilitatea de a spune oamneilor despre Cristos. Pe strada, am intalnit un om cu care am inpartasit Veste Buna si l-am invitat la intalnirile noastre. Ii multumim lui Dumnezeu ca El este credincios Cuvantului Sau si acest om a venit duminica urmatoare la intalnire, fiind foarte cercetat de ceea ce a auzit.

Rugati-va pentru noi ca Dumnezeu sa ne foloseasca cu putere in randul oamenilor din Coteana si ca El sa cerceteze cat mai multe suflete!

[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/oHiq84BUp7sKHGEm2" number-photos="12" number-photos-per-row="4" cache-interval="120"]
Distribuie