Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Dumnezeu a lucrat minunat în ultimele săptămâni. Am terminat cursurile in 2020 cu copiii și părinții lor au fost foarte surprinși să-i vadă cântând colinde în română și engleză! Cel mai important, toți au fost binecuvântați să experimenteze un scurt mesaj despre nașterea lui Isus. Toți cei prezenți au fost deschiși să audă Vestea Bună despre Isus. Majoritatea acestor părinți nu-L cunosc pe Hristos; totuși, au avut lucruri pozitive de spus și au fost atinși de acest eveniment. La finalul evenimentului, fiecare dintre copii a primit cadouri provenite din donații. Clubul de engleza a avut un succes complet și suntem încântați să continuăm cursurile in prima luna din an 2021.    

De asemenea, am primit donații pentru cutii de cadouri de Crăciun, care să fie date copiilor care, fără aceste cadouri, nu ar primi nimic de Crăciun. Le-am dus la comunitatea noastră locală de romi pentru distribuire. A fost o priveliște incredibilă să vezi părinții recunoscători și copiii entuziasmați primind aceste cadouri din fondurile pe care oamenii le-au donat.   

 A fost atât de uimitor să vedem că Dumnezeu lucrează miraculos, chiar și într-un an cu toate provocările care există astăzi! Îl laud pe Dumnezeu pentru toți cei care v-ați rugat pentru lucrarea din Craiova!! Dumnezeu fie laudat!

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/Exrv6LxiFamgSQQA7″ number-photos=”4″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie