February 28, 2019

Scrisoare de informare – Ianuarie 2019 – Familia Mich

Scrisoare de informare – Ianuarie 2019 – Familia Mich

Feb 28, 2019Din slujire, Mich

La Multi Ani tuturor! Ne rugam si speram ca inceputul lui 2019 a fost unul bun! 

Asa de multe lucruri minunate s-au intamplat deja in 2019,  ca nu putem sa nu spunem tot ceea ce Dumnezeu a facut !
In ultima scrisoare de informare v-am spus despre Catalina! Catalina are 15 ani si a crescut mergand la grupul de copii, unde a invatat foarte multe versete din Biblie si cantece crestine pentru copii. Dar, in ultimul timp ea nu dorea sa stea prea mult in preajma “pocaitilor”. Domnul ne-a dat har si am avut oportunitatea sa-i dam un cadou de Craciun. Astfel, Dumnezeu a deschis o usa pentru ca Rachel sa inceapa sa reinvesteasca in ea! De fapt, la mijlocul lui Ianuarie, Rachel a primit un apel telefonic de la alta  fata cu care face ucenicizare,  Cristina (are o poveste similara ca a Catalinei), prin care o invita pe Rachel sa mearga sa petreaca un timp cu ea.  Au luat pranzul impreuna, au citit un text din Biblie si au jucat cateva jocuri! Fetele s-au bucurat de acest timp si se pare ca va deveni ceva regulat, o modalitate prin care putem petrece timp cu ele! Catalina doreste sa vina la grupul de tineri. Dumnezeu a raspuns rugaciunilor lui Rachel pentru aceste fete!  Slava Lui!

Inca o experienta frumoasa a fost cu o familie pe care Rachel doreste sa o slujeasca, Flori si parintii ei, Gigel si Monica, ne-au sunat si ne-au invitat sa petrecem un timp cu ei. Ne-am bucurat de aceasta oportunitate, mai ales ca  treceau printr-o perioada mai grea. Ne dorim ca Dumnezeu sa le deschida ochii si sa vada chemarea pe care o are pentru vietile lor.  Gigel ne-a pus multe intrebari despre bunatatea lui Dumnezeu, botez si traditii ortodoxe. Am fost uimiti sa vedem cat de interesati erau sa afle despre Dumnezeu.

O ultima experienta pe care vrem sa o impartasim cu dumneavoastra este despre o o mama si sase copii,  care in 2016 obisnuiau sa cerseasca bani si mancare prin tren. Cornel a incercat sa-l ajute mult pe unul dintre acesti copii, dar dupa ce politia si Protectie Copilui s-au implicat, 5 dintre cei 6 copii au fost luati la Slatina, un oras din apropiere, si au fost pusi in  orfenialat. In 2018, Dumnezeu a deschis o usa sa putem sa-i vizitam si prin harul Lui am reusit din noi si in aceasta luna. Dumnezeu ne arata cat de mult ii iubeste pe orfani, iar noi trebuie sa fim mainile si picioarele Lui pentru a ne ingriji de ei. Este o zi dulce-amaruie atunci cand ii vedem pe acesti copii ca traiesc fara parintii lor, dar este o bucurie ca sa-i stim intr-o situatie cu mult mai buna fata de cea initiala.

Motive de Rugaciune:

  • Pentru Catalina: sa se aproprie mai mult la Dumnezeu si sa-L primeasca pe Hristos ca Mantuitor
  • Pentru Cristina: este un lider innascut- sa stim cum sa investim in ea si sa o ajutam sa-si gaseasca chemarea – pentru manturiea ei.
  • Pentru Gigel si Monica – pentru ochi si urechi deschise sa inteleaga mai mult despre Dumnezeu
  • Pentru familia Toca (copiii din orfaneliat).Sa simta dragostea lui Dumnezeu neconditionata si sa fie mangaiati stiind ca Dumnezeu are grija de ei!
[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/p1gZbRUqHLoGeaBR7" number-photos="6" number-photos-per-row="3" cache-interval="120"]
Distribuie