Noi lucratori pentru Imparatie

Noi lucratori pentru Imparatie

Mar 31, 2019Din slujire, Raul-Costea

La finalul lunii martie am avut privilegiul sa asistam la absolvirea studentilor din programul E2E (Echipat pentru a echipa) si suntem foarte recunoscatori pentru modul in care Dumnezeu lucreaza in vietile si caracterele lor. Acest program a fost dezvoltat pentru a-i ajuta sa descopere daca sunt chemati in lucrarea misionara si sa experimenteze campul de misiune. Principalul lucru pe care il dorim pentru ei este ca ei sa urmeze voia lui Dumnezeu pentru viata lor indiferent unde duce aceasta.

In generatia aceasta am avut 7 studenti iar in ultimele 6 luni am invatat, ne-am bucurat si ne-am rugat impreuna ca sa gasim voia lui Dumnezeu pentru vietile lor. Studentii au avut oportunitatea sa studieze 10 module precum: predicare expozitiva, evanghelizare, ucenicie, agentia misionara, strangerea de fonduri, parteneriatul, conducerea slujitoare, profilul misionarului, plantarea de biserici si proiectul misionar. Fiecare dintre aceste module si profesorii lor au investit in studenti oferindu-le cunostinte, sprijin si dragoste pentru lucrarea misionara.

Pentru a vedea impactul pe care E2E l-a avut in vietile lor, dorim sa va impartasim o bucata din inima si perspectiva lor asupra cursului:

Zsolt Kemeri: “In timpul acestui program, Dumnezeu mi-a confirmat chemarea pe care mi-a facut-o anul trecut cand mi-a dat o inima pentru oameni, m-a invatat cum sa apreciez si sa iubesc oamenii din jurul meu si sa caut voia Lui in orice circumstanta.”

Daniela David: “Acest program a insemnat foarte mult pentru mine. Am avut ocazia sa cunosc oameni pasionati, sa invat de la ei si sa traiesc o perioada in campul misionar. Dar dincolo de acestea, cel mai important lucru a fost faptul ca Dumnezeu ma cheama sa fiu misionara si ca El vrea ca eu sa merg prin credinta alaturi de El, pas cu pas, pana ajung in locul in care El vrea sa fiu. Nu este usor, dar stiu ca planurile lui sunt desavarsite si mult mai bune decat ale mele.

Livia Ciudesnic: “In timpul acestui curs, Dumnezeu mi-a confirmat ca sunt chemata la misiune si ca locul meu este in inchinare si in lucrarile cu tinerii si copiii dar si ca misiunea incepe in familia mea. Faptul ca avem un copil mic iar al doilea este pe drum m-a ajutat sa inteleg ca este necesar sa ma concentrez pe cresterea lor si sa ma implic in alte lucrari atunci cand timpul imi permite. Poate Domnul ma va calauzi si in alte domenii dar pana atunci ma incred ca El imi va arata calea si ca poarta de grija.

Sebastian Ababei: “E2E mi-a oferit numeroase informatii despre lucrarea misionara, mi-a dat claritate in privinta chemarii mele si m-a echipat ca sa pot sluji la capacitate maxima pentru Imparatia Lui.

Luca Nicolae: “In ultimele 6 luni, chemarea de a fi misionar s-a confirmat si am invatat cum sa imi dezvolt relatiile cu partenerii de lucrare. In viitor, voi continua sa fiu misionar in Craiova si sa dezvolt programele de fitness si fizioterapie pentru a crea un context de evanghelizare.

Daniel Davidescu: “Cu ceva timp in urma, am cautat pe internet o scoala biblica si am descoperit ca fiecare scoala din Romania necesita bani pentru cazare, mancare si alte cheltuieli. Totusi, am simtit puternic chemarea lui Dumnezeu de a fi misionar iar cand am aflat despre E2E, am profitat de oportunitate si am venit sa invat mai multe despre ce inseamna viata de misionar. Faptul ca toate cheltuielile ne-au fost acoperite in aceasta perioada m-a ajutat foarte mult si a contribuit la decizia de a urma acest curs. Am invatat cum sa fiu mai eficient in lucrarile pe care le voi face in Craiova cu rromii, media, evanghelizare si ucenicizare.

Florin Dumitru: “Programul E2E mi-a oferit o perspectiva noua asupra lucrarii misionare si mi-a oferit claritate in ceea ce priveste chemarea pe care Dumnezeu o are pentru mine. In viitor, voi sluji in biserica alaturi de pastorul meu pentru a raspandi Evanghelia si a aduce oamenii la Isus.

Ne rugam ca si alti tineri sa aiba oportunitatea de a fi binecuvantati in acelasi mod ca si acesti 7 studenti iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, avem nevoie de sprijinul vostru in rugaciune si financiar. Ne dorim ca la finalul acestui curs, cei care sunt chemati sa fie misionari sa poata spune din toata inima ca sunt dispusi sa urmeze calea pe care Dumnezeu a pregatit-o pentru ei.

Multumim pentru sprijinul vostru si pentru investitia voastra in vietile studentilor si in Imparatia lui Dumnezeu.

[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/S3FrfTXnzHHYGdjbA" number-photos="12" number-photos-per-row="2" cache-interval="120"]

Costea Raul Page

Misiune Olt

Misiune Dolj

Misiune Teleorman

Susține Costea Raul

Distribuie