Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Noutăți din Slujire | Comani | Feb 2024

Feb 20, 2024

Am încheiat anul 2023 bucurându-ne în slujire, pe câmpul de misiune. Binecuvântăm pe Domnul pentru lucrarea minunată făcută în Miriam, fata noastră cea mare, care și-a predat viața Domnului dar nu luase hotărârea de a-și arăta public decizia și de a fi botezată. În urma participării la o tabără creștină, Domnul a lucrat în viața ei și astfel, la sfârșitul lunii noiembrie, am avut un eveniment special, botezul ei, la care au participat mulți oameni necreștini, o ocazie minunată de evanghelizare.

O altă lucrare pe care credem că suntem chemați să o facem, și pe care am mai desfășurat-o în trecut, este evanghelizarea copiilor. Drept urmare, în fiecare sâmbătă ne întâlnim și parcugem Biblia prin diverse activități. Rugați-vă pentru ei!

Luna decembrie a fost o lună plină de binecuvântări. Am avut ocazia să ducem Vestea Bună în casele oamenilor prin colinde și vizite. De asemenea, copiii au fost binecuvântați prin faptul că am reușit să obținem cadouri și aproape 60 de copii s-au bucurat să primească unul.

Lucrarea din Comani este binecuvântată; oamenii vin la biserică și la studiul pe care îl avem în fiecare vineri, unde parcugem Evanghelia după Ioan și căutăm să-L descoperim pe El tot mai mult. Împreună cu soția mea, femeile din biserică au studiat cele 10 porunci. Am fost plăcut surprinși să auzim mărturii ale unor femei care, la sfârșitul studiului, au memorat cele 10 porunci, în condițiile în care la începutul studiului nu aveau habar care sunt acestea, iar bărbații au descoperit în urma studiului lucruri minunate despre Dumnezeu.

Mulțumim pentru susținerea voastră în rugăciune!

Rugați-vă pentru noi, ca Domnul să ne dea înțelepciune în toate, să ne folosească pentru Gloria Lui și să ne păzească de cel rău care ne pândește ca un leu gata să ne prindă.

Rugați-vă și pentru oamenii din Comani, în special pentru cei cu care lucrăm direct, să dorească Cuvântul Lui și să ia decizii în a-L urma pe El.

Fiți binecuvântați!

Distribuie