November 20, 2017

Octombrie 2017 Familia Opris

La întâlnirile de duminica dimineața, unde participa credincioși dar si persoane nemântuite am expus Cuvântul Domnului pentru cei prezenți intr-un mod simplu si pe intelesul lor. I-am solicitat pe ei sa citeasca versetele si prin intrebari i-am provocat sa gandeasca. si sa vada adevarul si totodata sa-si vada starea. Dam posibilitatea fiecărui participant la aceste întâlniri sa se roage si am observat ca si vizitatorii se roaga fara ca noi sa-i impingem sa faca lucrul acesta.

Va rog rugati-va pentru acești vizitatori ai adunarii din localitatea Coteana sa se pocaiasca si sa-L primeasca pe Domnul. Atat eu, cat si alti credinciosi le-am vestit Evanghelia si le-am explicat ce este botezul. Imi dau seama ca aceasta va fi dovada ca s-au pocait prin faptul ca vor cere botezul.

Cu un an in urma in Coteana s-a mutat familia Ilies, Samuel si Raluca. In casa unde locuiesc era nevoie de o baie. Domnul ne-a ajutat sa facem una intr-o camera si s-a ajuns pana in punctul in care s-a facut racordarea la apa curenta. Insa canalizarea nu este finalizata astfel ca baia nu poate fi folosita.  Raluca este insarcinata  iar o baie funcionala ar fi o mare binecuvantare in aceasta perioada. Va chemam la rugaciune pentru racordarea la sistemul de canalizare!

Va multumesc!

Slavit sa fie Domnul!

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/opris” background=”#509b97″ size=”4″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Inapoi la pagina Opris[/su_button]

Distribuie