Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

In luna August, am slujit împreuna cu alți misionari in cadrul unei tabere pentru tineri. Pe lângă tinerii din Biserica Speranța, au participat și tineri din oraș sau zona noastra, care aveau nevoie de mântuire. In fiecare seara a fost un program de închinare prin cântări, mărturii și predicare din Cuvânt. Eu am predicat in prima seara despre Daniel și despre Domnul Isus Cristos. Am observat ca tinerii au fost atenți. Toti participanții din tabăra au fost împărțiți pe grupe. Diminețile s-a studiat pe grupe ceea ce se predica in seara pr ecedenta.
Am căutat sa-i provoc la a-și cerceta viața și sa pun Evanghelia, Cuvântul Domnului, in mintile lor.
Ma rog ca Duhul Sfânt sa lucreze in viața acestor adolescenți și tineri din Draganesti și nu numai. 
Am avut și ieșiri pe străzile orașului și am discutat cu grupuri de oameni adunați la portile caselor lor.Un bărbat  s-a arătat interesat sa citească Noul Testament iar o femeie ne-a cerut o Biblie. 

Pe data de 19 septembrie, a avut loc un botez in Biserica noastra, Biserica Speranta din Draganesti-Olt. Au fost botezate 3 fete tinere Naomi, Lidia, Andreea. Andreea, provine dintr-o familie a carei mama a fost impotrivitoare si a incercat s-o convinga de multe ori sa rupa legatura cu noi. Cu o zi inainte, mama ei a incercat sa o determine sa nu se boteze, spunandu-i ca familia lor va fi vorbita de rau de vecinii lor. Dar Andreea a ramas hotarata si a marturisit in adunarea Bisericii cum L-a primit pe Domnul Isus in inima ei si cum viata ei s-a schimbat. Andreea a intrat in contact la inceput cu biserica noastra, fiind invitata sa traduca pentru niste frati din SUA.
De atunci, a tinut legatura cu tinerii sau alti membrii ai bisericii, cu toate ca mama ei i-a interzis sa vina la biserica.


Distribuie