Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Luna decembrie este numita la noi si luna cadourilor. In cursul acestei luni am ajutat impreuna cu alti frati, persoane sau familii nevoiase din oras, cu alimente si haine. Le-am transmis Evanghelia si ne-am rugat pentru ei. Am si colindat cateva familii. O familie a venit a doua zi si la adunarea bisericii noastre. O vecina de-a noastra s-a bucurat atat de mult ca am colindat-o si spunea ca de cand s-a mutat in bloc (de 44 de ani) nu a venit nimeni sa o colinde.

Cei care au fost ajutati cu haine si alimente au primit si carti pentru copiii, sau Nou Testamente.
In ultimele luni am prezentat cubul evanghelistic la cel putin 50 de persoane, in special adolescenti si tineri. Acest cub se desface si contine imagini sau poze. De exemplu, arata imaginea cu omul despartit de Dumnezeu din cauza pacatului, sau arata crucea Domnului Isus ce ne poate impaca cu Dumnezeu. Am incercat cu unii sa am si o discutie si i-am intrebat de exemplu daca au pacate. Cat am putut le-am transmis Evanghelia.

M-am intalnit si cu un tanar pe care-l cunosteam si care a zis ca vrea sa vina la biserica si a si venit duminica seara. Am discutat cu el si a zis ca nu se poate lasa de fumat. La despartire i-am zis sa se roage lui Dumnezeu sa il ajute. Am discutat si cu un adult care lucra la un centru de pariuri. Am observat ca unii ies afara cand vor sa fumeze si am prezentat Evanghelia si am discutat cu acest adult care lucra acolo. Acest adult zicea ca situatiile vietii l-au impins sa pacatuiasca. I-am zis, inainte de a ne desparti, ce spune Biblia despre pacat si cum poate fi iertat.


Am vorbit cu un alt tanar care frecventeaza adunarile bisericii. Am discutat despre pocainta si a recunoscut ca pacatul il domina. L-am indemnat sa vina cu pacatul si cu viata lui la Domnul Isus, care-l poate ierta si elibera.
Impreuna cu fratele pastor George Serban conducem intalnirile de ucenicizare de vinerea seara. La acest grup participa frati si surori, membrii ai Bisericii Speranta. In ultimele luni am continuat studiul din Predica de pe munte si ne-am rugat.

Va rog sa va rugati pentru persoanele care frecventeaza adunarea bisericii noastre si care au nevoie de mantuire si anume pentru Cornel, Iulica ,Vali (o tanara care este bolnava), dna Micu, dl Zidaru, dna Marinela, copiii sau adolescentii din familiile de credinciosi.

Daniel Opris
Pastor asistent si misionar in cadrul Bisericii Speranta Draganesti-Olt


Distribuie