February 1, 2022

Petrisor Bold- Ianuarie 2022

Isus le-a zis: „Eu sînt Pînea vieții. Cine* vine la Mine, nu va flămînzi niciodată; și cine crede în Mine, nu va înseta niciodată. Ioan 6:35

UCENICIE

Mulțumim lui Dumnezeul pentru Cuvântul Sau pe care ni-L da ca hrana. Împreună cu Biserica din Stoenesti, am studiat Evanghelia dupa Ioan. Aceasta  ne-a inspirat credintă in Domnul Isus Hristos. Am vazut faptele si cuvintele pline de putere ale Domnului Isus,  o dovada vie ca El, Isus , e Trimisul lui Dumnezeu pentru noi.

Evanghelizare

Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Cristos, Domnul nostru” (Rom. 6:23).

Prin harul lui Dumnezeu , am vestit Evanghelia unui om care a avut un preinfarct.
Am avut câteva discuții cu dumnealui pe teme biblice, despre dreapta Credință din perspectiva Biblică, despre mântuirea care este darul lui Dumnezeu prin Domnul Isus si pe care o ofera tuturor celor care cred. Dupa căteva discuții cu dumnealui, a spus că dorește să își schimbe viața și ne-a marturisit ce i sa intamplat in ultima vreme In noaptea in care a avut preinfarctul, nu-și mai putea controla mâna stângă și a avut și halucinații. Fiind un soc mare pentru dumnealui, a vrut sa își facă rău, dar a inceput sa se roage lui Dumnezeu. A marturisit că imediat s-a liniștit și a spus unui prieten sa sune la urgențe. A marturisit ca numai Dumnezeu l-a ajutat sa realizeze la timp că își face rău. L-am încurajat sa se apropie de Domnul prin rugăciune si citirea Bibliei.

Ne rugăm pentru oamenii care au auzit Evanghelia in tot acest timp – sa fie luminați de Duhul lui Dumnezeu, să creadă și să se pocăiască.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, împreună cu o echipă de tineri care au venit cu “Cinema pe roți“, am avut bucuria de a avea un eveniment pentru copiii intre 9 -14  ani. Am fost placut surprinsi sa vedem entuziasmul copiilor de a fi prezenti. Au avut ocazia sa imbine jocul cu invatarea versetelor biblice si ne-am bucurat sa vedem toti copiii  memorand versetele. Copiii au auzit cum Dumnezeu, pe vremea lui Noe, i-a  spus sa faca o corabie cu care isi va  salva familia , In acelasi mod, noi  acum avem ocazia sa-L cunoastem pe Domnul Isus pe care L-a trimis Dumnezeu sa ne salveze si oricine crede in El sa nu piara ci va avea viata vesnica.

Am continuat sa facem saptamanal intalniri cu copiii. Imbinam diferite activitati cu explicarea Bibliei pe ințelesul copiilor. Prin aceasta dorim sa-L facem cunoscut pe Domnul Isus.

Multumim pentru sustinere si rugaciunile voastre! Dorim ca Domnul sa vă binecuvânteze si sa va răsplătească!

ISUS BUCURIA SARBATORII!

Dar îngerul le-a zis: „Nu vă temeți: căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul:astăzi în cetatea lui David, vi s’a născut un Mîntuitor, care este Hristos, Domnul. Luca 2 :10 ,11

Suntem recunoscatori lui Dumnezeu, pentru ajutorul dat in această perioadă. Din nou, Dumnezeu Si-a arătat bunătatea față de noi, prin faptul că am fost binecuvântați cu organizarea de evenimente pentru copii in localitățile unde slujim. Ne-am bucurat să vedem că au răspuns invitației mulți copii care au fost insoțiți de mămicile, tații și bunicii lor, să asculte istorisirea nașterii Mântuitorului nostru Isus Hristos. Intrebarea care a fost adresată ascultătorilor a fost aceasta: “Daca ar fi sa ne gândim la un tablou al sărbătorii, ar avea valoare dacă ar fi decât rama și in interior nu ar avea o imagine? Copiii au răspuns că nu ar avea valoare,
Au mai fost intrebați: Ce personaje sau lucruri din Povestea nașterii Mantuitorului Isus Hristos, ar fi in interior si ce personaje sau lucruri ar fi pe rama tabloului Sărbătorii? Ne-am bucurat să vedem că au fost foarte atenți și au ințeles ca în această Sărbatoare, luminile cu care împodobim, mâncarea pe care o pregătim sau darurile pe care le primim sunt numai lucruri care fac parte din rama tabloului dar in interiorul lui trebuie sa fie Mântuitorul nostru Isus Hristos.. Bucuria sărbatorii este El.
Ne rugăm pentru toți cei ce au participat la aceste evenimente, sa ia decizia de a-L avea pe Hristos, motivul bucuriei si in vieții lor!

Distribuie