Prezentandu-L pe Isus femeilor din Craiova

Prezentandu-L pe Isus femeilor din Craiova

Mar 7, 2019Din slujire, Raul-Costea

Dupa cum stiti deja, lucram in Craiova avand ca si dorinta sa vedem cat mai multi oameni care-L urmeaza pe Dumnezeu intr-un mod personal. Viziunea Anei este aceea de a aduce Evanghelia femeilor din Craiova.

A inceput deja sa se intalneasca regulat cu cateva doamne pentru a se cunoaste mai bine, si dupa cateva saptamani, Ana a venit cu propunerea unui eveniment. Aceste 6 doamne au fost foarte incantate de propunere si au inceput imediat sa lucreze impreuna pentru ca acest eveniment sa ia fiinta. Timp de doua saptamani s-au strans pentru a lucra la niste cadouri care s-au facut cu ajutorul unei tehnici, numita tehnica servetelului, ca apoi sa le dea cadou doamnelor care urmau sa vina la eveniment. Invitatiile s-au impartit, fiecare urmand sa-si invite prietenele sau rudele.

Eveniment pentru femei

Pe data de 2 Martie evenimentul s-a desfasurat la un restaurant unde au fost aproximativ 45 de doamne, printre care si cateva femei care-L cunosc pe Domnul Isus personal. Au fost cantece, poezii despre mama, pantomima, marturii, tombola si un discurs despre “Ordinea din universul interior”, tinut de Ramona Abrudan (Cluj – Biserica Via). S-a amintit faptul ca nu doar casele noastre merita sa fie ingrijite si sa li se acorde atentie, insa inimilor noastre cu atat mai mult. S-a vorbit despre a-ti face curatenie interioara, faptul ca ceea ce gandesti aceea aduci la suprafata in actiunile tale. Dupa speeach-ul prezentat in fata, la mese s-a aprofundat mesajul.

Doamnele au plecat acasa multumite in sufletul lor de ceea ce au experimentat si de mesajul transmis, insa si cu dorinta de a mai participa la astfel de evenimente. Proprietarul restaurantului a fost foarte miscat de aceasta strangere, mentionand ca nu a vazut niciodata atatea femei stranse laolalta doar pentru a se incuraja.

Va rog sa purtati in rugaciune aceasta lucrare, in timp ce se lucreaza la mentinerea si dezvoltarea relatiilor deja create. De asemenea femeile care au auzit mesajul sa fie deschise pentru Dumnezeu si conduse spre o relatie cu El.

Multumim frumos pentru rugaciunile si sustinerea vostra!

[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/d2dKJ8syGFdrspS57" number-photos="12" number-photos-per-row="4" cache-interval="120"]

Costea Raul Page

Misiune Olt

Misiune Dolj

Misiune Teleorman

Susține Costea Raul

Distribuie