Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Semănătorul a ieșit să-și semene sămânța

Jun 13, 2024

Ucenicie pe roți

Valoarea uceniciei și parteneriatul sunt doi pași care contribuie semnificativ la răspândirea Evangheliei și la lărgirea Împărăției Lui Dumnezeu în inimile oamenilor și în localitățile din Oltenia. Proiectul „Ucenicie pe roți” va conecta diferite biserici din țară, care pot fi o încurajare și un partener pentru misionarii noștri.

Sămânța Bună

Prin harul Lui Dumnezeu, acest an, proiectul a fost nu doar de folos material, ci și spre zidirea sufletească. Iată câteva dintre realizările noastre:

Împreună cu grupul din Stoicănești, am slujit oamenii prin oferirea de semințe de legume și devoționale. Am vorbit cu oamenii despre frământările lor și despre Dumnezeu, am avut părtășie, antrenament în evanghelizare și am luat masa împreună.

Echipe de Misiune

Una dintre echipele care ne-au vizitat a fost din Germania. Împreună, am fost o binecuvântare pentru o doamnă care de mai mulți ani zace la pat. Au adus un pat cu multiple funcții de ajustare a poziției prin telecomandă și cu masă atașată la pat. Un astfel de pat am văzut doar în spitalele moderne din țară. Familia a rămas deschisă și ne-am vizitat reciproc de câteva ori.

Ucenicie

Ritmul vieții în zona noastră este influențat de anotimpul anului și de școală. Anul acesta, am observat o deschidere pentru evanghelie, prin faptul că tinerii și oamenii sunt mai puțin stresați cu munca și școala. Prin harul Lui, am avut 3 grupe de ucenicie: în Drăgănești cu patru tineri, în Stoicănești grupul „Suflete însetate” și câteva persoane din sat, și la Craiova grupul de Joi.

Motive de Rugăciune

  • Protecția Lui în deplasările de slujire.
  • Protecția și mântuirea copiilor noștri.
  • Misiunea externă în Thessaloniki.
  • Înlocuirea actualului microbuz cu unul mai nou și mai rezistent pe termen lung.

Vă mulțumim pentru susținerea și rugăciunile voastre!

Distribuie