Vindecarea incepe in inima

Vindecarea incepe in inima

Aug 1, 2019Din slujire, Raul-Costea

Luca 4: 18-19 spune: „Duhul Domnului este peste Mine, pentru ca M-a uns sa vestesc saracilor Evanghelia, M-a trimis sa tamaduiesc pe cei cu inima zdrobita, sa propovaduiesc robilor de razboi slobozirea si orbilor, capatarea vederii, sa dau drumul celor apasati si sa vestesc anul de indurare al Domnului.”

Drumul meu spre vindecare a fost dificil, dar a meritat. Am crescut intr-un orfelinat de la varsta de 3 ani si nu aveam parinti sau alt ajutor. Am petrecut ani de zile asteptand ca mama mea sa-si tina promisiunea, si sa se intoarca dupa mine, insa, am ramas dezamagita. Dezamagirea a creat amaraciune si neiertare in inima mea. Timp de mai multi ani, aceasta dezamagire mi-a provocat rani in inima, iar eu nu stiam cum sa trec peste asta.

La sfarsitul lunii martie 2019, Dumnezeu mi-a pregatit inima pentru o noua chemare pe care El mi-o dadea. Timp de mai multi ani, l-am urmat si l-am ajutat pe sotul meu in lucrarea de misiune pe care el o face, dar Dumnezeu a inceput sa-mi pregateasca ceva nou, o lucrare doar pentru mine. Nu m-am simtit pregatita si nu am crezut ca ar fii cea mai buna idee, avand in mine un sentiment de inferioritate. Cu toate acestea, slujirea lui Isus este unica si El ma cheama in ceva unic. Vreau sa-L slujesc pe Isus si sa invit oamenii sa se intoarca la El, pentru ca doar prin El, inima poate fi vindecata.

Dumnezeu imi vindeca inima in fiecare zi, iar speranta mea este ca altii sa experimenteze aceeasi vindecare interioara care vine din cunoasterea si intelegerea Evangheliei lui Isus Hristos. Am creeat un grup, cu scopul de a crea un spatiu in care sa pot invita oameni sa afle povestea mea si sa construim impreuna o comunitate ce ofera sprijin si ajutor celor cu inima ranita.

Ma rog ca Dumnezeu sa trimita oameni care sa se roage, sa incurajeaze, sa promoveaze, si sa ajute aceasta lucrare si financiar. Dorinta mea, pe termen lung, este sa ii slujesc pe altii prin evenimente si intalniri in care ranile inimii sa fie vindecate.

Daca doriti sa ma sustineti financiar in lucrare, o puteti face printr-o donatie pe acest site, specificand numele meu.

Multumesc,

Ana Costea

POZE DIN SLUJIRE

[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/UKq2MV1wfc1UmP9t5" number-photos="1" number-photos-per-row="3" cache-interval="50"]
Distribuie