March 22, 2019

Vlad Februarie 2019

Vlad Februarie 2019

Mar 22, 2019Din slujire, Vlad Ion

Harul de a vesti

Cu ajutorul Domnului, si cu sprijinul vostru, am putut si luna aceasta să ne bucurăm de harul de a vesti oamenilor ca Dumnezeu ii iubește.

Tineri

Așa cum știți, luna aceasta am început întîlnirile pentru tineri din localitate Greci si a fost așa cum spune Cuvântul Domnului, mulți chemați dar puțini aleși.

Daca acum un an participau aproximativ  50-60 de tineri, anul acesta am început întîlnirile cu 19 tineri. Ne-am bucurat totusi  să-i auzim că nu au uitat scopul. Mărturiseau că ori de cate ori sunt impreuna cu noi, comportamentul lor este altfel.

Batrani

Am fost in miljocul bătrânilor in 4 localități si mi-a fost foarte mare mirarea să-i aud pe  bătrâni întrebându-mă cât trebuie să ne dea pentru ce au primit. Când le-am spus ca nu trebuie sa dea nimic si doar să-I mulțumească lui Dumnezeu, am vazut obrajii brazdati de lacrimi. Nimeni nu-i mai vizitase sa le duca ceva de mult timp. Am fost mișcat si I-am mulțumit Domnului pentru toți cei ce ne susțin pe câmpul de misiune si ca putem fi lumina si speranta într-o lume care zilnic se afundă tot mai mult în întuneric.

Motive de rugăciune

  • Pentru toți tinerii si bătrânii –  să fie cercetați de Dumnezeu
  • Pentru echipa de lucru din BISERICA – tărie în slujire
  • Pentru un botez nou testamentar anul acesta
  • Sa putem strânge suma necesară de bani pentru finalizarea lucrărilor in interiorul clădirii
  • Pentru protecția Domnului
[simple_google_photos_grid album-url="https://photos.app.goo.gl/uV8BnseydxP6SAwBA" number-photos="12" number-photos-per-row="4" cache-interval="120"]
Distribuie