Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

August Comani 2020

Sep 20, 2020

Va binecuvantam ,in Numele Domnului Isus ,pe toti cei care sunteti implicati intr-un fel sau altul in lucrarea din Comani. Stim ca tot ceea ce faceti, faceti ca pentru Domnul de aceea rasplata voastra va fi o rasplata vesnica, pe care o veti primii de la Insusi Domnul Isus Hristos.

Inca de la inceputul pandemiei am avut o framantare care ma tot apasa pe inima.Din cauza ca eu nu sunt omul care sa lucreze cu eficienta in Media si avand in vedere ca activitatea spirituala a fost mai restransa nu ma mai vedeam la fel de util in lucrare. Nu vedem ca doar ai slujii pe oameni in nevoile lor fizice este suficient, in momentul de fata dar la inceputul lunii Dumnezeu , in bunatatea Lui, mi-a descoperit cat de valoros este sa fii slujit cand ai nevoie. Am avut cateva zile de concediu, la inceputul lunii, iar dupa ce ne-am intors am hotarat sa intram la autoizolare, ca o masura preventiva. In tot acest timp, un baiat care vine la biserica, a fost disponibil in a ne slujii, cu tot ce am avut nevoie. Atunci am inteles cat este de important sa fii acolo pentru cineva care are nevoie, sa fii disponibil pentru cineva care poate chiar pe nimeni altcineva. Dumnezeu este bun, Slavit sa fie Numele Lui.

Cand noi ne-am mutat in Comani, langa noi locuia o familie a caror situatie nu era prea buna dar dupa ce ne-am mutat nu i-am mai vazut la fel de des. In timpul pandemiei am fost contactati de una dintre fetele lor si ne-a rugat daca putem sa o ajutam si pe mama lor cu ceva care, acum , locuieste cu fiul ei, intr-o casa, a-l carei propietar a murit. Sotul ei, din cauza alcolului a devenit foarte agresiv si ea a ajuns la concluzia ca nu mai pot traii impreuna, asa ca, a plecat de la el. Baiatul are in jur de 20 de ani dar are probleme pshice. Prin altcineva au gasit aceasta casa, unde stau acum, si au cerut permisiunea unui nepot, de a-l proprietarului , daca ii lasa sa stea acolo cu promisiunea ca ei vor ingrijii de casa si curte pe perioada cat stau acolo. Casa nu are curent electic, nu ere gaz, nu aveau nimic ce le-ar fi trebuit sa poata supravietuii acolo. Afland de situatia lor am cautat sa venim in sprijinul lor cu tot ceea ce Dumnezeu ne-a pus la dispozitie. Am mers, impreuna cu sotia mea, sa le ducem alimente, in mai multe randuri, si prima data am stat la poarta dar urmatoarea data am fost bucurosi sa putem intra si sa vedem cum stau. Nu aveau inautru decat un pat care arata jalnic,arcurile erau iesite in-afara si parca erau numai ,,dealuri si vai”pe toata suprafata. Intr-un colt pe o masuta, mica, era un pahar in care aveau o lumanare , pe care o aprindeau doar cand se puneau seara la culcare. In momentul acela Dumnezeu ne-a pus pe inima sa le aducem la fiecare cate un pat pe care sa doarma separat. Nu a-si putea reda in scris bucuria care se vedea pe ei, atunci cand am dus paturile. Nu le venea sa creada, parca erau coplesiti si parca nu stiau sa rada ,sa planga, sa ma ajute sa dau jos din masina. In situatiile de genul acesta nu doar ei sunt binecuvantati ci si noi cei care Dumnezeu ne foloseste in a-si arata bunatatea fata de oamenii care nu i-L cunosc. Aceea bucurie parca hranea inima mea si ma facea sa stig in inima mea ,,Binecuvantat sa fii tu Doamne pentru felul in care lucrezi”’ Continuam sa ne implicam in viata lor si vrem ca Domnul sa lucreze la inima lor de aceea este nevoie de rugaciune ca Domnul sa rupa acele legaturi din viata lor care ii tine departe de fata Domnului.Apreciem si multumim celor care va veti ruga pentru ei.

Nadia ,este o mama care isi creste singura cei 3 copii pe care ii are si de-asemenea si situatia ei este una grea, ne-avand nici un sprijin. Zilele trecute am mers in vizita cu sotia mea la o alta familie si in timp ce ne intoceam am trecut cu masina pe langa ea.Statea pe o banca la poarta si parea foarte gandita dar cumva a facut cu mana,in semn de salut catre noi.Mergeam in vizita la altcineva si dupa ce am trecut de ea am continuat sa conduc dar la un moment dat Duhul lui Dumnezeu mi-a zis sa intorc masina si sa mergem la Nadia.In momentul acela am intors masina la care sotia mea se uita catre mine si ma intreaba ce fac.I-am zis ca Duhul lui Dumnezeu imi cere sa mergem la Nadia in vizita si foarte interesant a fost ca sotia mea a avut acelasi gand dar nu a spus nimic .Este minunat cum lucreaza Duhul lui Dumnezeu. Rugat-va si pentru ea ca sa cunoasca pe Domnul si sa isi gaseasca implinirea in El.
Multumim organizatiei Live Global ,pentru implicare lor,pentru ca sunt parte la lucrarea din Comani. Multumim tuturor celor care v-a lasati calauziti de Duhul Lui Dumnezeu si ati hatarat sa fiti parte la aceasta lucrare fie prin suport in rugaciune, fie prin a promova aceasta lucrare, fie prin suport financiar. Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca.Ne bucuram si ce minunat va fi cand ne vom intalnii in cer ,cu totii,pentru a ne primii rasplata vesnica.

Rugati-va ca:
-Domnul sa deschida usi prin care sa vestim, in toate modurile posibile,Evanghelia
-protectie divina peste familia noastra
-intelepciune, discernamant si pricepere in lucrare
-inceperea noului an scolar vine cu provocari mari pentru copii de aceea Domnul sa le dea intelepciune si abilitatea de se adapta la modul acesta de invatamant

Poze din Slujire

[simple_google_photos_grid album-url=”#” number-photos=”12″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie