Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Luna martie – Luna Femeii | Costea Alexe

Apr 20, 2023

Vestea Buna

Cineva spunea ca o veste buna ar trebui sa fie reala, frumoasa si necesara. Daca nu a parcurs acest drum, nu merita atentie. Vestea Buna a lui Dumnezeu a parcurs tot acest drum, deci merita toata atentia celui care o aude. Ne rugam ca tot mai multi oameni din Comani sa auda aceasta Veste Buna, si fie ca Duhul lui Dumnezeu sa lucreze cu putere in vietile lor. 

Suntem onorati ca Dumnezeu ne-a chemat la aceasta slujire de a duce oamenilor aceasta Veste Buna.

Eveniment Ziua Mamei

Un eveniment de care ne folosim aproape in fiecare an, prin care vestim Evanghelia, este Ziua Mamei. Si  in anul acesta, ne-am bucurat sa putem organiza cu ocazia zilei de 8 Martie, un timp in care femeile au cautat sa gaseasca in lumina Scripturi, raspuns la intrebarea: ,,Sunt eu o femeie mantuita?”. Discutand cu oamenii, imi dau seama ca multi dintre ei traiesc  inselandu-se ca sunt bine cu Dumnezeu. Multi dintre ei, crezand ca stand in acea zona gri,  adica un pic si cu Dumnezeu, un pic si cu lumea si ale ei, ii face sa fie bine cu El. Dar la Dumnezeu nu exista zona gri. Doctrina ortodoxa ii care incurajeaza  in aspectul acesta prin invataturile pe care le transmite. Dar Sriptura este asa de clara. Este ca o oglinda in care daca te uiti, te vezi foarte clar pe tine. Multi oameni nu vor sa cunoasca ce spune Scriptura pentru ca se inseala singuri crezand ca vor scapa in ziua judecati, spunand ca nu au stiut. Domnul sa aiba mila de ei!

In urma unei discutii a sotiei mele cu una dintre femeile care vin la biserica, aceasta i-a spus ca ,,nu vrea sa se pocaiasca” si ca, nevrand sa se pocaiasca, nu vede rostul ca ea sa mai vina la biserica. Dar dupa ce au discutat, in urmatoarea duminica, aceasta a ales sa vina in continuare la biserica. Ne-am bucurat sa vedem asta.Va puteti ruga pentru ea ca Domnul sa  continue sa lucreze in inima ei, pentru ca suntem siguri ca Dumnezeu este Cel care o provoaca in inima ei sa ia decizie pentru El. Am ramas inmarmuriti la vorbele acesteia si ne gandim de multe ori, oare cati nu sunt ca ea.

,,Samanta Buna”

Tot in aceasta luna, prin proiectul ,,Samanta Buna”,’ care este un  proiect prin care dam oamenilor seminte de pus in  pamant impreuna cu cate un devotional crestin din care oamenii pot citii zilnic. Domnul sa lucreze in inimile lor!

Multumiri

Multumim pentru sustinerea voastra in rugaciune. Ccontinuam sa ne rugam unii pentru alti si nu ezitati sa ne scrieti daca aveti motive de rugaciune pentru care vreti sa ne rugam imreuna cu familia noastra. 

Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca!

Distribuie