Oare merita?

Pasiunea vieții mele este să fac ucenici după modelul lui Isus. Așadar, activitățile mele se desfășoară în această sferă; fie că este vorba despre ucenicia tinerilor și adulților din Craiova sau cea a lucrătorilor și misionarilor din România. În aceast update, vă voi prezenta mărturii din ambele categorii.

În fiecare vineri seara, mă întâlnesc cu tineri din Craiova pentru a le explica Cuvântul lui Dumnezeu și pentru a-i ajuta să-L aplice în viața lor, iar în timpul săptămânii mă întâlnesc și cu ei individual. Iată câteva mărturii de la tinerii care participă la studiul biblic de vineri seara:

Andra:

“Raul m-a ajutat mult în creșterea mea personală și în relația mea cu Domnul. Mi-a arătat voia lui Dumnezeu prin Cuvântul Său și m-a ajutat să-mi dau seama de anumite aspecte ce țin de viața creștină. De fiecare dată când am o întrebare, el are un răspuns înțelept, asta pentru că știu sigur că este condus de Duhul Sfânt! Studiul de vineri pe care îl facem, ne este de mare ajutor pentru că ne arată o viziune mai largă și mai detaliată a Bibliei! Deci, pentru mine personal este o binecuvântare!”

Andreas:

“Raul are un impact puternic în viața mea, este o influență mare pentru viața mea creștină și un exemplu practic. Pot să Îl văd mereu pe Dumnezeu în el, iar implicarea lui este foarte importantă nu doar pentru mine, ci pentru noi toți. Raul este un om care înțelege, ne ascultă și cel mai important, ne ajută, vineri seara când ne dă răspunsuri cu ajutorul Duhului Sfânt la întrebările noastre. Putem astfel să ajungem la o înțelegere mai profundă a Bibliei. “

Stefan:

“Sunt fericit vineri seara să văd pasiunea și răbdarea lui Raul în a-i învăța pe tinerii care sunt la începutul drumului lor cu Dumnezeu. Raul este un exemplu adevărat și sunt încurajat în primul rând de disponibilitatea lui de a spune imediat “DA” la ceea ce Domnul îi cere. Am o biserică minunată unde pot să merg, iar Raul a reușit să ridice o  astfel de comunitate.”


A doua activitate majoră pe care o desfășor este programul de echipare misionară  E2E. Tocmai am finalizat în martie a 6-a generație iar absolvirea a avut loc săptămâna trecută. Iată câteva mărturii de la cursanți, despre cum i-a impactat acest program:

Oare merita?

Mihaela:

“Programul m-a ajutat mult să înțeleg mai bine Scripturile, cultura evreiască și cum să-mi folosesc darurile  mai eficient, atât în familia mea, cât și în lucrarea Domnului. De asemenea, am învățat cum să fiu utilă în plantarea bisericii prin slujirile în care sunt implicată: cu copiii, tinerii și adulții.”

Ionuț Boca:

“Programul E2E m-a ajutat să-mi descopăr mai mult darul meu spiritual, să fiu mai disciplinat în lucrarea pe care Dumnezeu m-a chemat să o fac. Să fac lucrurile într-o ordine pas cu pas și potrivit pentru plantarea bisericii l-a care sunt chemat. M-a ajutat să am curajul de a promova lucrarea împreună cunevoile acesteia, aspect pe care nu îl cunoșteam până acum. Pe parcursul programului E2E, am primit ajutor practic mult mai mult decât în toată perioada în care am fost în slujire!”

Sebi:

“Pentru mine, programul E2E m-a ajutat să mă dezvolt mai mult în ceea ce privește evanghelizarea și ucenicia.”

Roxana:

“Am învățat multe lucruri noi care îmi sunt utile în a-mi ajuta soțul în plantarea bisericii, mai precis importanța implementării proiectelor bine structurate în slujire și eficiența parteneriatului.”

Ionuț Udrescu:

“E2E a fost pentru mine un timp foarte benefic. M-a ajutat să înțeleg mai bine, din punct de vedere practic, lucrarea misionară în care sunt implicat. M-a ajutat să descopăr anumite daruri de care nu eram conștient înainte și să le pun în practică pentru a aduce rod.”

Cereri de rugăciune:

  • Tocmai am finalizat echiparea celei de-a 6-a generație a programului E2E. Vă rugăm să vă rugați pentru a 7-a generație, care va începe în septembrie. Dorim ca Dumnezeu să aducă studenții pe care i-a pregătit El.
  • Tabără de tineri – Dorim să organizăm o altă tabără de tineri în această vară. Rugați-vă să putem strânge resursele financiare și umane necesare. Scopul nostru este de a avea 50 de tineri participanți. Majoritatea vin din medii necreștine.
  • Ucenicia tinerilor – Rugați-vă pentru întâlnirile mele individuale cu tinerii; să-L primească pe Cristos și să trăiască cu El.
  • Susținere financiară – Avem nevoie de încă 39 de persoane care să doneze 25 de dolari pe lună pentru nevoile lucrării noastre.
  • Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru predicarea mea din Apocalipsa; să aducă mulți oameni la cunoașterea lui Isus Hristos.


Distribuie