Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Slujire Comani – Decembrie 2022

Jan 13, 2023

Și în Decembrie am primit din bunătatea Lui, har după har.
Nu meritam nimic, dar Domnul revarsă peste noi har după har. El sa ne ajute ca zilnic sa vedem lucrul acesta. Luna decembrie a fost o luna foarte aglomerata pentru familia noastră, pentru ca am fost implicați cu toții în slujire, fiecare cum am putut. Încă de la jumătatea lunii noiembrie, am avut împreună cu noi pe Kendall, un prieten de familie dar și partener. Datorită sprijinului său financiar, am putut avea o ieșire cu femeile cu care soția mea lucrează îndeaproape, la restaurant. Au fost în jur de 15  femei care s-au bucurat sa nu mai fie ele cele care slujesc la mese, ci ele sa fie slujite. Mulțumim Domnului pentru aceasta binecuvântare!

Ajutați de organizația Completing the Task, am reușit să binecuvântăm cu alimente, 25 de familii, înainte de Crăciun. Mulțumim pentru sprijin! Domnul sa le răsplătească!

Ca in fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Crăciun ducem Vestea Buna prin colinde. Așadar, am organizat un eveniment la biserica și cu ajutorul unui grup al Bisericii Speranța din Drăgănești, în cadrul căruia au slujit și fiicele noastre, am avut o seara de colinde. Dar totodată, am avut și un grup al biserici din Sebeș, oraș din nordul României, care an  de an ne ajuta în slujire, prin  colinde la casele oamenilor din sat.
A doua zi de Crăciun, obișnuim sa petrecem cu familia fratelui meu Raul, dar anul acesta am fost în jur de 25 de persoane în jurul mesei. Sa fim împreuna din nou, a fost un mare har. Înainte de Anul Nou, l-am dus pe prietenul nostru Kandel la aeroport. A ajuns cu bine în America. Slavă Domnului!
Trecerea dintre ani am petrecut-o împreună cu Biserica Speranța din Craiova.

Mulțumim celor care ați fost alături de noi pe parcursul întregului an. Domnul sa va binecuvânteze viețile cu multe binecuvântări cerești și pământești. Un An Nou Binecuvântat și fie ca in anul 2023 sa fiți purtați în carul de biruință al Domnului Isus!

Distribuie