Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

De la mic la mare, cu toții în lucrare

Oct 1, 2020

Raul, mulțumesc că mi-ai dat de lucru!” au fost cuvintele lui Iosif Timotei care împreuna cu familia lui au venit să ne ajute cu răspândirea Evangheliei în Craiova. Tot el spunea că înainte îi veneau gânduri de la Satan că sa născut degeaba. Iar când i-am dat de lucru și l-am încurajat că el este valoros pentru Domnul Isus, a găsit semnificație în activitatea misionară. După cum știți, apostolul Pavel scrie în Coloseni 1:28-29:

“Pe El Îl propovăduim noi și sfătuim pe orice om și învăţăm pe orice om în toată înţelepciunea, ca să înfăţișăm pe orice om desăvârșit în Hristos Isus. 29Iată la ce lucrez eu și mă lupt după lucrarea puterii Lui, care lucrează cu tărie în mine.”

Și eu am dorința să mă asigur că fiecare persoană din sudul României aude Evanghelia; fie prin conversații directe, prin mijloacele media, prin grupe de ucenicie sau evenimente evanghelistice. Pandemia, chiar dacă în aparență părea un obstacol, Dumnezeu a schimbat necazul în bine și odată cu măștile pe care le oferim gratuit persoanelor din Craiova, le dăm și Cuvântul Lui Dumnezeu. Dăruim mii de măști de protecție, sute de săpunuri lichide și mii de Nou Testamente. Dacă Dumnezeu vă călăuzește, ajutați-mă să împlinesc această viziune rugându-te 5 minute pe zi sau donând 25 lei lunar.

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/oYRu1Hym7kvYib52A” number-photos=”12″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie