Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Puterea unei invitații

Feb 18, 2021

În martie anul trecut, am avut o echipă de americani “World Race” în Craiova pentru misiune. Au mers prin oraș pentru a împarții invitații pentru un eveniment de tineri. Diana stătea pe o bancă în parc și astfel a primit o invitație. Însă ea nu a ajuns la eveniment, pandemia tocmai începuse. Dar după puțin timp ne-a căutat online și a găsit Biserica Speranța. A descoperit și clubul de engleza care avea loc online, iar ea fiind născută în America s-a bucurat că are oportunitatea de a comunica din nou în engleză. A început să ne cunoască, iar când s-a putut să ne intalnim iar fizic, a venit la biserică împreună cu mama ei. După un timp a început să facă și studiu biblic cu Rachel, urmând apoi să ia și decizia să Îl urmeze pe Dumnezeu și să se boteze. Astfel duminică a avut loc primul botez la Biserica Speranța din Craiova. 

Sa stai în față la tineri și adulți din Craiova, mulți dintre ei necunoscândul-L pe Dumnezeu și să ai curajul la 14 ani să spui “M-am hotărât să-l urmez pe Isus, și înapoi nu voi da” a fost o mărturie de impact în ziua botezului. 

Văzând-o cu seriozitate și ascultându-i declarația, am avut atât bucurie cât și libertate să o botez.

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/hB2syncVBjJup1Go8″ number-photos=”12″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie