December 10, 2019

Sunt un om pierdut ce are nevoie de Dumnezeu.

Sunt un om pierdut

Un barbat pe nume Adrian a venit la biserica, la intalnirea noastra de duminica. M-am intalnit cu el a doua zi si mi-a spus:

„Sunt un om pierdut. Am nevoie de Dumnezeu. Vad multe semne ca El ma urmareste. De cand am venit la biserica voastra, am inceput sa vad aceste lucruri. ”

Am trecut impreuna prin textele din Ioan 10 si 1 Ioan 5. I le-am explicat. Dupa aceea, l-am intrebat daca inca se simte un om pierdut iar el a raspuns: Nu. Isus l-a gasit iar acum, are pace in sufletul sau.

Studentii programului E2E

Exista un potential extraordinar in studentii programului E2E. Tania si Mihaela l-au cunoscut pe Adrian in parc, au inceput sa vorbeasca cu el si l-au invitat la biserica noastra. Si acum el l-a cunoscut pe Isus.

Relatii de ucenicie

Deoarece luna trecuta am petrecut mai mult timp in Craiova, mi-am facut timp sa investesc personal in oameni. Spre exemplu, Doru, Iohannes, Alberto si, de asemenea, Adrian din povestea de mai sus. Dupa cateva discutii, Doru mi-a spus: „Vreau sa studiez Evanghelia dupa Ioan impreuna cu tine.” Dupa discutia noastra, Alberto mi-a spus: „Ceea ce am observat la tine si la grupul tau este ca tu crezi ca biserica este comunitatea (oamenii), nu cladirea. ” El provine dintr-un context ortodox. Iohannes m-a intrebat a 2-a zi, de ce nu vin mult mai multi oameni la biserica noastra. I-am raspuns: „Cand oamenii ne vor cunoaste, vor incepe sa vina.” De atunci, el imi repeta zilnic acest lucru.

Grup World Race

Am avut privilegiul sa coordonez un grup World Race in ultimele 3 luni. Am facut atat de multe lucruri diferite impreuna. Sute si sute de oameni au auzit Evanghelia. Am organizat multe evenimente de tineret, evenimente pentru copii, misiune printre Rromi si am construit relatii cu multi necredinciosi din Craiova. De asemenea, ne-au ajutat sa facem curatenie in oras si in jurul bisericilor noastre, in Draganesti si Craiova. Ei sunt un grup de oameni ce doresc sa slujeasca si in toata aceasta perioada ei au avut un adevarat impact in zona noastra, printre oameni.

Ce binecuvantare este sa avem frati americani care ne ajuta sa ne indeplinim viziunea de a aduce speranta oamenilor din sudul Romaniei!

Poze din Slujire

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/oz72XigNA4Zarepy9″ number-photos=”12″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie